Πρόσθετα:
Βιταμίνη A (IU/ kg) 9.150
Βιταμίνη D3 (IU/ kg) 182
Βιταμίνη E (mg/ kg) 29
Μαγνήσιο (%) 0,01
Σίδηρος (mg/ kg) 25
Ιώδιο (mg/ kg) 0,34
Χαλκός (mg/ kg) 1,40
Μαγγάνιο (mg/ kg) 2,90
Ψευδάργυρος (mg/ kg) 18,60
Σελήνιο (mg/ kg) 0,07
Ταυρίνη (mg/ kg) 711
Αναλυτικά συστατικά:
Ολικές πρωτεΐνες (%) 5,50
Ολικές λιπαρές ουσίες (%) 4
Υδατάνθρακες (%) 7,50
Ολικές ινώδεις ουσίες (%) 1
Ολική τέφρα (%) 2
Υγρασία (%) 80
Ασβέστιο (%) 0,19
Φώσφορος (%) 0,10
Κάλιο (%) 0,13
Νάτριο (%) 0,08
Χλώριο (%) 0,21
Μεταβολιστέα ενέργεια (kcal/kg) 824

Renal cat

Σύνθεση:

Υποπροϊόντα πουλερικών, καλαμπόκι, έλαια λαχανικών, γλουτένη καλαμποκιού, ρύζι, άμυλο καλαμποκιού, ζύμη, ιχθυέλαια, υδρολυμένη βρώμη, πρωτεΐνη πατάτας, πρωτεΐνη ρυζιού, πολτός ζαχαρότευτλων, υδρολυμένο συκώτι πουλερικών, κυτταρίνη, ιχνοστοιχεία, χλωριούχο νάτριο, χλωριούχο κάλιο, εκχύλισμα κατιφέ, ινουλίνη (FOS), MOS.

Ενδείξεις:

  • Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια σε γάτες
  • Πρώιμα στάδια μυοκαρδιακής ανεπάρκειας

* Δεν προτείνεται για γάτες, κουτάβια, έγκυα και γαλουχούντα ζώα.

Πως δρα:

Τα χαμηλά επίπεδα φωσφόρου μειώνουν την επιβάρυνση των νεφρών. Η μειωμένη ποσότητα νατρίου προστατεύει από την υπερνατριαιμία σε περίπτωση ταυτόχρονης μυοκαρδιοπάθειας.

Οι χαμηλές ποσότητες πρωτεϊνών μειώνουν την επιβάρυνση των νεφρών, ενώ ταυτόχρονα η επιλογή υψηλής ποιότητας πρωτεϊνών βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση.

Τα Ω-3 λιπαρά οξέα βελτιώνουν τη ρευστότητα του αίματος, με αποτέλεσμα την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στα νεφρικά σωληνάρια.

Η δοκιμασμένη γευστικότητα αυξάνει την ελκυστικότητα ώστε το ασθενές ζώο να μπορεί να καταναλώσει την τροφή και να έχει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Συσκευασία:

gr

Δοσολογία:

1 φακελάκι ανά γεύμα. Μία γάτα ενήλικη (περίπου 4 κιλών) χρειάζεται 3 γεύματα ημερησίως. Η ποσότητα μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με μεμονωμένους παράγοντες, όπως η ηλικία, η φυλή ή η δραστηριότητα του ζώου. Το ζώο πρέπει να έχει συνεχή πρόσβαση σε γλυκό νερό και η τροφή να χορηγείται σε θερμοκρασία δωματίου.